Telenet geeft Yelo app een nieuw uiterlijk

Geschreven door  | 2 maart 2012 | Categorie: iOS apps

Telenet YeloHet heeft even geduurd. Maar Telenet heeft de Yelo app voor iPhone en iPad een nieuw uiterlijk gegeven. Yelo is een iOS applicatie speciaal voor de digitale kijkers van Telenet.

Yelo bevat wat handige functies. Zo kan je je digibox via de TV-gids op afstand programmeren en kan je een film of serie via de TV-theek opvragen.

Nu heeft Telenet de applicatie vernieuwd. Het nieuwe uiterlijk is een grote verbetering. Het oogt echt heel mooi. Verder zijn er zijn maar liefst 14 zenders bijgekomen om live TV via de iPad, iPhone of iPod Touch te zien. Dat maakt het totaal op 31 zenders.

Maar Telenet beperkt je hier nogal strikt in het kijken van TV. Je kan enkel live tv zien als je je bevindt op een Telenet netwerk. Vergeet het dus maar om onderweg met 3G naar TV te kijken via deze app. De concurrent Belgacom doet het met zijn applicatie TV-overal toch veel beter inzake live TV en 3G.

Verder meldt Telenet dat de app gebruiksvriendelijker geworden is. Op zich is dat wel. Maar er zijn toch nog verbeteringspunten mogelijk. De app ondersteunt nog steeds geen multitasking. Bovendien is de app niet meteen de snelste met het opstarten en de nodige verbindingen te maken.

Ook de afspeler die men gebruikt voor live TV kijken wijkt totaal af van de normale afspelers die iOS gebruikers gewoon zijn. Het volume aanpassen is niet mogelijk via het aanraakscherm. Het gebruik is wat vreemd ten opzichte van andere spelers.

Het lijkt erop dat Telenet meer aandacht heeft besteedt aan de ontwikkeling van de Android app en dat daardoor vergeten is om cruciale elementen te verbeteren en zelfs toe te voegen. We wachten vol ongeduld op een nieuwe update.

Download: Yelo app voor iPhone, iPod Touch en iPad
Tags: , , , ,

3 Responses to Telenet geeft Yelo app een nieuw uiterlijk

 1. An_vervloet 4 maart 2012 at 12:24

  Sinds deze upgrade,werkt live tv niet meer op onze ipad of iphone. Krijgen telkens boodschap :’ er is een fout opgetreden bij het starten van deze uitzending’ iemand een idee wat te doen ,

  • John 4 maart 2012 at 19:43

   Ben je wel aangemeld?

 2. Sveny 25 maart 2012 at 13:39

  pff werkt al even niet meer 🙁 ik hoop dat telenet het snel gaat fixen.

  op Android gaat het nu goed, maar op mij ipad niet meer vanaf de update naar ios 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten