Unboxing de nieuwe iPad…in het Vietnamees

Geschreven door  | 13 maart 2012 | Categorie: iPad

Wij moeten nog wat geduld hebben voor de nieuwe iPad maar sommigen hebben meer geluk. De Vietnamese site Tinh te heeft echter meer geluk en hebben al een uitpakvideo van de nieuwe iPad gemaakt. De video is uiteraard in het Vietnamees maar dat maakt voor ons niets uit. Officieel wordt de iPad pas op 16 maart verwacht in een aantal landen. De site zou vermoedelijk een veel te vroege verzending hebben ontvangen.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten