Volg de Ronde van Vlaanderen met Flanders Classics

Geschreven door  | 30 maart 2012 | Categorie: iOS apps

Flanders Classics - De Ronde van VlaanderenZondag is het zover, dan start de Ronde van Vlaanderen. Via de app Flanders Classics kan je op je iPhone, iPod Touch en iPad de Ronde van Vlaanderen live volgen.

Verder vind je uitgebreide informatie over de renners en de ploegen. Op een kaart wordt het parcours en de voornaamste hindernissen getoond. Tijdens het gebeuren zal de app live de renners op het parcours aanduiden.

Je merkt het al. Flanders Classics is een schitterende gratis app die geen enkele wielerfanaat mag missen. Alle belangrijke Vlaamse voorjaarsklassiekers zal de app live ondersteunen.

Download: Flanders Classics
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten