Wordt de nieuwe iPad nu echt warmer?

Geschreven door  | 28 maart 2012 | Categorie: iPad

Verschillende berichten over de nieuwe iPad omtrent zijn warmteproductie kwamen al naar boven. Maar wat is er nu waar van? Wordt de iPad zo warm?

Zoals elke elektronisch toestel ontwikkelt de nieuwe iPad wat warmte. Maar in ieder geval de geproduceerde warmte zal nooit storend zijn en als we deze vergelijken met andere tablets dan blijken deze behoorlijk mee te vallen.

Wired nam een aantal tablets onder de loep en onderworpen deze aan dezelfde test. Dead Space een spel dat beschikbaar is voor alle tablets werd gedurende 30 minuten daarna werd gezocht via een infrarood temperatuurmeter naar de warmste plek. Ze kwamen de volgende resultaten uit:

Nieuwe Apple iPad: 34,4 °C
Kindle Fire: 35,9 °C
ASUS Transformer Prime: 36,9 °C
Blackberry Playbook: 35,3 °C

De conclusie die Wired maakt is dan ook een logische. Elk elektronische apparaat dat je gebruikt zal warmte ontwikkelen.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten