Zo ziet de iPad 3 eruit

Geschreven door  | 4 maart 2012 | Categorie: iPad

iPad 3M.I.C. gadget is aan de slag gegaan met alle losse componenten die van de iPad 3 zijn gelekt. Zo was er al eerder bekend hoe de voorkant met het glas eruit zou zien, enkele aansluitingen zoals de dock connector, het moederbord en de achterkant.

Ze hebben alle behuizingen bij elkander verzameld en zijn aan het werk gegaan. Hun bevindingen delen ze gelukkig mee met onderstaande video.

De iPad 3 lijkt iets dikker te zijn dan de iPad 2. Maar doordat de hoeken zijn veranderd voelt het dunner aan.

Apple gaat op woensdag 7 maart de nieuwe iPad voorstellen. Er wordt verwacht dat de nieuwe iPad voorzien is van een hoge resolutie scherm. Een nieuwe processor, waarvan de naam nog niet geweten is zal meer kracht op grafisch gebied hebben. Verder bevat de iPad 3 een verbeterde camera zowel achteraan als vooraan.

De iPad 3 krijgt nu ook ondersteuning voor Siri, de persoonlijk spraakassistent. Maar ondersteuning voor het Nederlands zal nog niet aanwezig zijn in iOS 5.1. Die software update wordt ook deze week verwacht.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten