2 Jaar geleden stelde Steve Jobs de iPad voor

Geschreven door  | 3 april 2012 | Categorie: iPad

De originele iPad is vandaag jarig. Twee jaar geleden introduceerde Steve Jobs de iPad. Het was een nieuw apparaat dat zich bevond tussen de laptop en een smartphone. Vandaag de dag is de iPad een gigantisch succes. Geniet nog even mee van de introductie van de iPad.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten