3 Donut games tijdelijk gratis voor iOS

Geschreven door  | 12 april 2012 | Categorie: iOS apps

Rat on a SnowboardDonut Games geeft tijdelijk drie klassieke spelletjes weg. Rat On a Snowboard, Frogbert en Cave Bowling zijn de drie universele spelletjes die Donut Games ons cadeau doet. De spelletjes zijn universeel waardoor ze ook perfect werken op de iPad.

Met Rat on a Snowboard is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen door over verschillende parcours te snowboarden. Dat je tijdens het parcours allerlei obstakels tegenkomt mag wel duidelijk zijn. Het idee mag dan eenvoudig zijn, het spelletje is erg leuk.

Frogbert gaat over een springende kikker. Door op de juiste manier te springen ga je steeds verder doorheen het parcours. Naast het springen zal je ook fruitvliegjes moeten vangen voor extra punten.

Met Cave Bowling richt je een bowling bal en laat je hem vliegen. Het is de bedoeling dat je alle kegels omgooit en zoveel mogelijk botten probeert te vangen.

Download:
Rat On a Snowboard
Frogbert
Cave Bowling
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten