Apple lanceert nieuwe iPhone 4S TV-advertenties met bekendheden

Geschreven door  | 17 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Samuel L. Jackson en Zooey Deschanel hebben met Apple meegewerkt aan een nieuwe TV-advertentie voor de iPhone 4S. Siri, de persoonlijke spraak-assistente van de iPhone 4S wordt uitgebreid gebruikt door deze twee beroemdheden.  Geniet je mee?


Tags: , , ,

One Response to Apple lanceert nieuwe iPhone 4S TV-advertenties met bekendheden

  1. Pingback: Apple strikt John Malkovich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten