Apple moet schadevergoeding betalen voor in brand gevlogen iPod Nano

Geschreven door  | 16 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

iPod Nano brandDat de eerste generatie iPod Nano een batterijprobleem had is ondertussen geweten. Maar een rechter in Tokio heeft onlangs beslist dat Apple aan een vrouw een schadevergoeding van zo’n 600.000 yen oftewel 5630 Euro moet betalen.

De vrouw liep in juli 2010 enkele brandwonden op toen haar iPod Nano die aan het opladen was, in brand was gevlogen. Apple moet nu van de Japanse rechter een schadevergoeding betalen voor de ziekenhuis- en verzorgingskosten.

In november van 2011 startte Apple een wereldwijde vervangingsprogramma op van een bepaalde serie iPod Nano’s waarbij de kans bestond dat de batterij overhit zou geraken. Apple vervangde deze oude iPod Nano’s van de eerste generatie met één van de zesde generatie.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten