Apple stelt financiële cijfers tweede kwartaal van 2012 voor op 24 april

Geschreven door  | 3 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple Financial ResultsApple heeft ons laten weten dat ze de financiële cijfers van het tweede fiscale kwartaal van dit jaar gaan voorstellen op 24 april.

De presentatie zal zoals gewoonlijk te volgen zijn via een audiostream op hun website. De nieuwe iPad werd 2 weken voor het afsluiten van dit tweede kwartaal gelanceerd.  Met het uitbrengen van deze cijfers kunnen we een mooie inschatting maken van hoeveel nieuwe iPads er bij de lancering zijn verkocht.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten