Apple televisie kan weleens iPanel als naam krijgen

Geschreven door  | 5 april 2012 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Apple TelevisieAnalist Peter Misek denkt dat het aandeel van Apple naar 800 dollar kan gaan. Hij doet deze voorspelling omdat hij sterk overtuigt is dat het Amerikaans bedrijf echt gaat starten met de productie van een televisiescherm.

Zijn overtuiging is gebaseerd op drie feiten. Ten eerste gelooft hij dat de aangekondigde overeenkomst van 800 miljoen dollar tussen Foxconn en Sharp een grote rol zal spelen in de productie van de verwachte televisie.

Ten tweede zijn de recente controles van Misek zelf in China. Verschillende componenten voor de verwachte televisie zoals gepolariseerde films, filters,… zijn al verstuurd naar de leveranciers van het bedrijf.

Ten slotte heeft hij de bouwvergunningen en satellietbeelden van het datacenter van Apple in North Carolina bestudeert en hieruit blijkt dat Apple dit datacenter aan het verdubbelen is. Deze week maakte Apple ook bekend dat er een 4,8 megawatt brandstofcel boerderij wordt toegevoegd aan het datacenter.

Als naam heeft hij de verwachting dat Apple deze televisie de iPanel gaat noemen. De iPanel is veel meer dan een televisiescherm. Het is tevens een computer, een spelplatform, een media-apparaat,…

Verder vermoedt Misek dat de productie van start gaat in mei of juni met een lancering voor het grote publiek op het einde van het jaar.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten