Apple update Java voor de tweede keer deze week

Geschreven door  | 6 april 2012 | Categorie: Mac

UpdateEerder deze week bracht Apple zeer snel een update van Java uit toen bleek dat een malware een kwetsbaarheid hierin misbruikte.

De update voor Lion gebruikers krijgt de naam: Java for OS X Lion 2012-002. Wat er precies verandert is ten opzichte van de eerste Java update is onduidelijk. Zoals meestal wel het geval is geeft Apple hier geen mededeling van.

We weten enkel dat de compatibiliteit, beveiliging en betrouwbaarheid is verbetert. De pagina van Apple met meer informatie over deze tweede Java update geeft nog enkel informatie weer over de eerste update.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’ Voor degene die alles liever zelf willen beheren is de update hier verkrijgbaar


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten