Apple update Java voor Lion en Snow Leopard

Geschreven door  | 4 april 2012 | Categorie: Mac

UpdateApple heeft Java voor OS X een update gegeven. Java SE 6 draagt nu versienummer 1.6.0_31.

Voor Lion gebruikers draagt deze update de naam Java for OS X Lion 2012-001. Maar Snow Leopard gebruikers worden ook niet in de steek gelaten en krijgen dezelfde update onder de naam Java for OS X 10.6 update 7.

Deze update van Java verbetert de compatibiliteit, beveiliging en betrouwbaarheid. Wat er net verbetert is aan de beveiliging valt nog niet te lezen bij Apple. Maar wij zijn er zeker van dat deze update te maken heeft met de malware Flashback die misbruik maakt van een lek in Java. We raden aan iedereen aan om deze update meteen te installeren.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’ Voor degene die alles liever zelf willen beheren is de update hier verkrijgbaar


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten