Braziliaanse stad wijzigt bestaande straatnaam naar Steve Jobs

Geschreven door  | 12 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Steve JobsDe gemeente van Jundiai heeft besloten om een straat naar de Apple oprichter Steve Jobs te vernoemen. De straat ‘Avenida Caminho de Goiás‘ is omgedoopt tot de ‘Avenida Steve Jobs’.

In de gemeente van Jundiai is Apple al langer een bekend fenomeen. Apple heeft hier samen met Foxconn een productie-eenheid uitgebouwd. De reden hiervoor is dat Brazilië hoge importkosten vraagt voor producten zoals de iPhone en iPad. Door de productie naar Brazilië te verhuizen vermijdt Apple deze hoge importkosten.

De gemeenteraad van Jundiai had al de dag na het overlijden van Steve Jobs besloten om een straat naar de Apple-oprichter te vernoemen. Het besluit is echter vandaag officieel bekend geworden nadat de burgemeester Michael Haddad zijn handtekening bij deze hernoeming heeft geplaatst.

Straatnaam Steve Jobs


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten