De geruchten over de nieuwe iPhone en iPod Touch

Geschreven door  | 10 april 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone, iPod

iPhone SJIn een interne build van iOS 5.1 die nog niet vrij beschikbaar is zijn er aanwijzingen gevonden dat Apple werkt aan een nieuwe iPod Touch.

In deze build nummer zijn er verwijzingen te vinden naar een iPod 5,1. De huidige versie van de iPod heeft als verwijzing in iOS iPod 4,1.

Het ziet er dus naar uit dat Apple de iPod Touch eindelijk nog eens grondig onder handen neemt. De laatste update is geleden van september 2010. De iPod Touch bevat nog steeds de Apple A4 processor. Ondanks dat deze processor zeker en vast niet slecht presteert zal Apple deze vermoedelijk gaan vervangen door de A5 processor om de iPod Touch nog aantrekkelijker te maken voor het spelen van games.

Ook de nieuwe iPhone krijgt nieuwe geruchten. Allereerst geloven wij erin dat Tim Cook niet de “iPhone 5” als benaming gaat gebruiken maar gewoon: “De nieuwe iPhone” net zoals de nieuwe iPad.

De nieuwe iPhone zal zijn voorzien van 1GB aan werkgeheugen en krijgt een aangepaste versie van de A5X processor. Het testmodel dat Apple op dit moment gebruikt zou dezelfde behuizing hebben als de iPhone 4S. Daarom wilt het niet zeggen dat het uiteindelijke ontwerp van de nieuwe iPhone hetzelfde gaat zijn als de iPhone 4S. Wij vermoeden dat het designteam pas op het laatste moment de nieuwe behuizing laat zien aan de hardware teams.

De analist Brian J. White lanceert voor de nieuwe iPhone nog enkele geruchten na zijn rondreis in China en Taiwan. Hij vermoedt dat de productie van de nieuwe iPhone van start gaat in juni met een lancering in de herfst.

Hij gelooft er sterk in dat de nieuwe iPhone voorzien is van een groter scherm. Een 4 inch om precies te zijn. Dat de nieuwe iPhone net zoals de nieuwe iPad voorzien zal zijn van 4G technologie zal een logische stap zijn
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten