Een schilderborstel nodig voor je iPad?

Geschreven door  | 28 april 2012 | Categorie: iPad, iPhone, iPod

SensuEr bestaan tal van teken- en schilder applicaties voor de iPhone en iPad. Echter het tekenen via zo’n app is niet ideaal met je vinger en zelfs een stylus in de vorm van een pen biedt niet hetzelfde gevoel als een borstel.

Gelukkig is er vanaf volgende maand een oplossing dankzij de Sensu stylus. De Sensu stylus geeft je echt het gevoel zoals je een schilderborstel gebruikt. Maar hier stopt het niet. De achterkant van de Sensu bestaat uit een klassieke stylus met een rubberen bolletjes. Hierdoor kan je de Sensu met tal van andere apps gebruiken.

De Sensu zal vanaf mei verkocht worden voor de prijs van 34,95 dollar.

Meer informatie: Sensu


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten