Franse designer hopeloos op zoek naar aandacht

Geschreven door  | 16 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple ZonnetjeEerder kwam er het bericht dat de Franse designer Philippe Starck nauw betrokken was bij een nieuw product van Apple. Over 8 maanden zou een groot, nieuw innovatief product van Apple gelanceerd worden. Philippe Starck had een serieus aandeel in het ontwerp van dit product.

Vele Apple-kenners stelden zich vragen bij deze bewering van de Franse designer. Apple staat ervoor bekend om nooit samen te werken met designers buiten de firma. Bovendien houdt Apple er niet van dat je praat over toekomstige producten.

Een woordvoerster van Apple ontkende al met klem dat Apple helemaal niet samenwerkt met Philippe Starck. Dus waarom doet deze Franse designer dat dan? Een kreet van aandacht? Daar lijkt het eerder op, want Starck staat erom bekend dat hij graag de nodige aandacht krijgt.

Maar toch…Philippe Starck bleek samen te werken met Steve Jobs voor zijn nieuwe jacht boot. Deze boot zou veel kenmerken van een Apple Store in zich hebben. Waarschijnlijk zal dit project binnen 8 maanden af zijn.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten