Gaan Apple en Samsung de strijdbijlen begraven?

Geschreven door  | 18 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple SamsungApple en Samsung zijn in een echte patentenoorlog verzeilt geraakt. In diverse landen hebben tal van advocaten hopen werk om ieders belangen te verdedigen.

Apple vindt dat Samsung teveel kopieert in plaats van  innoveert. Samsung nam het design van toestellen over tot zelfs aan de verpakking. Ook de stijl van adverteren kopieerde Samsung. Ooit toonde Samsung in één van hun Samsung Store een wall vol met app icoontjes. Merkwaardig genoeg stond bij één van die icoontjes de App Store van Apple bij.

Maar aan het gevecht tussen beide lijkt een einde te komen. In Amerika gaan beide CEO’s van deze twee bedrijven samen met een conflictbemiddelaar aan het werk.

Tim Cook zal uiteraard de standpunten van Apple verdedigen en Samsung stuurt Choi Gee-sung naar voren voor de verdediging van Samsung.

De bedoeling is echter wel dat beide bedrijven binnen de 90 dagen een schikking treffen. Er zit een reële kans in dat beide bedrijven een schikking gaan vinden zodat de patentenoorlog in de andere landen mee tot een einde kan komen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten