Gaat Mobistar tethering toelaten?

Geschreven door  | 27 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

MobistarMobileware weet ons te melden dat Mobistar eindelijk tethering gaat toelaten vanaf mei 2012.

Met tethering kan je een iPhone 4, iPhone 4S of ‘de nieuwe iPad’ gebruiken als een mobiele hotspot. Hierdoor kunnen andere apparaten via Wi-Fi, Bluetooth of USB toegang verkrijgen tot het internet via het apparaat waar tethering is ingeschakeld.

Sinds iOS 4.3 die gelanceerd werd op 9 maart 2011 is het mogelijk om tethering of persoonlijke hotspot te activeren. Weliswaar kan een mobiele operator dit blokkeren. Mobistar was de enige operator die deze functie in België blokkeerde.

Vermoedelijk wou Mobistar tethering als een extra pakket verkopen. Volgens Mobileware zijn de gesprekken rond met Apple en start Mobistar volgende maand met de activering van tethering. Door middel van een update van de nieuwe aanbiederinstellingen die Apple zal uitbrengen worden alle instellingen automatisch correct ingesteld.
Tags: , , ,

One Response to Gaat Mobistar tethering toelaten?

  1. Pingback: iPhone tethering mobistar - 9lives - Games Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten