Gratis muziek dankzij YouTunes Live

Geschreven door  | 29 april 2012 | Categorie: iOS apps

YouTunes LiveWe houden allemaal van muziek, nietwaar? Dankzij de iOS apparaten van Apple nemen we muziek overal mee naartoe. Maar wat als je net een liedje wilt beluisteren dat niet aanwezig is in je muziekbibliotheek?

Streaming-diensten zoals Spotify zijn in deze gevallen een ideale oplossing. Het nadeel is echter dat je voor het mobiele gebruik van Spotify moet betalen terwijl het werelds grootste videonetwerk YouTube de meeste liedjes in zijn database bevat. Dat vonden de makers van YouTunes Live ook en gingen aan de slag om een eenvoudige applicatie te maken.

Het resultaat is een gratis applicatie waarbij je zelf een afspeellijst kan maken. Via de app kan je zoeken naar artiesten en nummers in het gigantische aanbod van YouTube. De app voegt enkel de muziek toe, de video wordt achterwege gelaten.

Dankzij YouTunes Live kan je naar muziek beluisteren die niet aanwezig is in je muziekbibliotheek. Het programma is zo eenvoudig mogelijk gehouden. De enige mogelijkheid die je hebt is het ordenen van je afspeelijst, meer niet.

De app vereist wel een snelle internetverbinding omdat deze steeds de muziek via YouTube verkrijgt. Voor sommige met een beperkt mobiel internet abonnement kan dit wel een nadeel zijn.

Download: YouTunes Live (gratis)

Word een Viking
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten