iTunes 11 krijgt ondersteuning voor iCloud en iOS 6

Geschreven door  | 11 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

iTunesOnze collega’s bij 9to5Mac hebben via verschillende bronnen vernomen dat Apple de nieuwe iTunes 11 intern bij verschillende afdelingen aan het testen zijn.

Men heeft vooral aan de motor van iTunes gesleuteld. De mediaspeler heeft ondersteuning voor iOS 6 waarvan de dag van vandaag nog niets van geweten is. Verder gaat iTunes een bredere ondersteuning voor de iCloud krijgen.

Apple staat ervoor bekend om iTunes te updaten bij een nieuwe productlancering van iOS apparaten of een nieuwe grote update van iOS. Maar één van de bronnen meldt dat de nieuwe iTunes misschien wat later op voor het grote publiek uitkomt en dat Apple de huidige iTunes snel aanpast voor de compatibiliteit voor iOS 6.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten