KBC maakt Mobile Banking app beschikbaar voor meerdere gebruikers

Geschreven door  | 2 april 2012 | Categorie: iOS apps

KBC BankingVandaag heeft KBC hun mobiele app voor de iPhone, iPod Touch en iPad vernieuwt. Vanaf nu is het ook mogelijk om de details en verrichtingen van kredietkaarten te raadplegen. Handig voor Mastercard en Visa gebruikers.

Maar de leukste functie die KBC heeft toegevoegd is het werken met meerdere gebruikers op hetzelfde toestel. Vroeger moest je telkens opnieuw het cliëntnummer ingeven als je van gebruiker wou wisselen. Nu kan de app meerdere cliëntnummers onthouden. Spijtig genoeg gebeurt dit op een vreemde manier en niet met gewone dropdown lijstje. Een schoonheidsfoutje lijkt ons.

De app van KBC maakt online bankieren op iOS veel prettiger werken dan op de traditionele manier via Mac of PC. De app is voorlopig nog niet zo uitgebreid maar volstaat voor de meeste verrichtingen.

Download:
KBC Banking voor iPhone en iPod Touch
KBC Banking voor iPad
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten