Ketnet Video: De iPad app voor kinderen

Geschreven door  | 19 april 2012 | Categorie: iOS apps

Ketnet Video voor iPadKetnet wil er altijd en overal zijn voor de kinderen, en dus ook op de iPad. Met Ketnet Video kunnen de kinderen via een eenvoudige interface video’s van jeugdige programma’s raadplegen.

De app heeft uiteraard internet nodig om de video’s af te spelen maar de applicaties kan ze eventueel ook opslaan zodat je ze later zonder internetverbinding kan raadplegen.

Videoprogramma’s van Bob de Bouwer, De Elfenheuvel, Mega Mindy, Samson en Gert, I-Fan, Zingaburia,… kortom alle kleppers van ketnet zijn beschikbaar via deze app. Zelfs de allerkleinste zijn niet vergeten. Bumba, Dobus, Musti, Kaatje,… staan allemaal ter beschikking.

De app kost 2,99 Euro maar het aanbod zelf, het bekijken van alle video’s is dan helemaal gratis. Er zijn geen extra verborgen kosten.

Download: Ketnet Video (voor iPad)
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten