Koop nooit een iPhone op de zwarte markt

Geschreven door  | 11 april 2012 | Categorie: iPhone

Oplichters zien de Apple iPhone als een ideaal product om snel geld te verdienen. Iedereen wilt graag een iPhone en liefst zo goedkoop mogelijk. Dat je best niet zomaar een iPhone via een onbetrouwbare bron kan kopen bewijst de volgende video.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten