Mobile Vikings geeft gratis herladingen weg

Geschreven door  | 14 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsMobile Vikings is een virtuele operator dat gebruik maakt van het netwerk van BASE. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen.

Mobile Vikings beloofde eerder deze week om een speciale actie te lanceren. Deze actie blijkt nu om gratis herladingen te gaan.

Sinds vrijdag 13 april, om 13:13u om exact te zijn heeft de operator op zijn pagina een teller geplaatst. Deze teller telt nog steeds en duidt aan hoeveel herladingen dat ze gratis gaan weggeven. Van zodra de teller stopt met tellen wordt er meer informatie op de site weergegeven van hoe precies je deze gratis herladingen kan winnen.

Word een Viking

Volg de teller op counting.mobilevikings.com

Mobile Vikings Counting
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten