Mobile Vikings lanceert VikingSpots

Geschreven door  | 23 april 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

VikingSpotsHet idee van Mobile Vikings is niet nieuw. Er bestaan al langer applicaties waarbij je jezelf kan inchecken op bepaalde locaties. Maar de virtuele operator zorgt ervoor dat je hiermee vikingpunten kan winnen. Deze punten kan je verzilveren zodat je gratis kan herladen.

Viking gebruikers worden opgeroepen om hun favoriete plaatsen (Spots) in kaart te brengen. Andere Vikings kunnen dan inchecken op jouw Spot.

Wanneer jouw favoriete spot wordt opgemerkt door de desbetreffende handelaar en deze wilt overnemen dan zal je worden beloond met Vikingpunten. De handelaar kan eventueel speciale deals voorzien voor al degene die inchecken op de Spot.

Mobile Vikings heeft een app en een website gelanceerd zodat het zoeken en inchecken naar Spots eenvoudig werkt.

Momenteel is het creëren van Spots beperkt tot de Vikings die een uitnodigingscode in hun bezit hebben. Meer zelfs, wanneer deze Vikings 15 Spots creëren dan worden ze zelfs beloond met 150 Vikingpunten en krijgen ze drie nieuwe codes om uit te delen aan hun vrienden.

Appleweetjes deelt vanavond opnieuw een ‘invite code’ uit. Zorg ervoor dat je ons leuk vindt op facebook en laat ons weten waarom jij zo nodig die ‘invite code’ wenst.

Download: VikingSpots (iPhone, iPod Touch)


Tags: , , ,

One Response to Mobile Vikings lanceert VikingSpots

  1. Appleweetjes 23 april 2012 at 21:25

    Proficiat Stefaan M. !
    Jij bent de gelukkige voor deze invite code. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten