Mobile Vikings verbetert hun betalingssysteem

Geschreven door  | 2 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsMobile Vikings is een virtuele operator dat gebruik maakt van het netwerk van BASE. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen. Het beltarief is afhankelijk van het herlaadbedrag.

De manier van herladen is onlangs verbetert. Vanaf nu kan je sms-herladingen en automatische herladingen laten uitvoeren door gebruik  te maken van je Visa of Mastercard. Van zodra je je simkaart koppelt aan zo’n kredietkaart dan kan je aan de hand van een “topup” sms’je krediet toevoegen. Eenvoudiger kan gewoon niet.

Ook op de website is een ‘Herlaad nu’ knop voorzien die via je Visa of Mastercard jouw gewenste herlading uitvoert.

Word een Viking


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten