Nieuwe iPad Wi-Fi modellen worden omgeruild bij signaalproblemen in de VS

Geschreven door  | 5 april 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPad 3Sommige gebruikers van de nieuwe iPad klaagden al eerder over het Wi-Fi-signaal dat ze ontvangen op de iPad.

Sommige gebruikers verloren plots hun signaal, kregen een onstabiele verbinding of merkte dat de snelheid niet was zoals het hoort te zijn.

Op het discussie forum van Apple zijn er tal van problemen te lezen. Soms was het probleem te verhelpen met de netwerkinstellingen te herstellen naar de standaardinstellingen. Apple onderzocht de zaak uiteraard mee. Hieruit is gebleken dat er wel degelijk sprake kan zijn van een probleem.

Het probleem was enkel op te merken bij het Wi-Fi model. Bij het 4G model is dit probleem nergens gevonden.

In Amerika heeft Apple hierdoor via een interne nota aan hun dealers en Apple Stores laten weten dat wanneer iemand met zo’n iPad komt aantonen dat Wi-Fi niet behoorlijk werkt dat het toestel inclusief oplader en kabel omgeruild wordt.

In België en Nederland zijn er ook toestellen opgemerkt die problemen hebben om het Wi-Fi signaal vast te houden. Een officieel antwoord van Apple Benelux omtrent dit probleem hebben we nog niet ontvangen.

iPad3 Wi-Fi recall

 

 


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten