Ontwikkelaars krijgen derde beta van OS X 10.7.4 in handen

Geschreven door  | 14 april 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateApple heeft aan ontwikkelaars een derde beta van OS X 10.7.4 gegeven. De vorige beta versie dateert van eind maart.

Deze versie van OS X 10.7.4 bevat geen bekende problemen volgens Apple. Toch wordt er aan de ontwikkelaars gevraagd om de volgende zaken grondig te testen: App Store, QuickTime, Mail, iCal, Schermdeling en Time Machine. Wanneer we deze update van OS X kunnen verwachten is nog niet bekend.

Apple zal zich steeds meer en meer focussen op de ontwikkeling van Mountain Lion, OS X 10.8 dat deze zomer gelanceerd wordt. De ontwikkeling van OS X 10.7 (Lion) zal hierdoor op een lagere versnelling komen.
Tags: , , ,

One Response to Ontwikkelaars krijgen derde beta van OS X 10.7.4 in handen

  1. Gianluca Natale Fortunato Mirc 15 april 2012 at 21:26

    Ik had die 10.7.4 update nu toch al lang verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten