Op zoek naar een Dual-SIM mogelijkheid voor je iPhone 4(S)?

Geschreven door  | 12 april 2012 | Categorie: iPhone

Dual SIM voor iPhone 4 en iPhone 4SBen je op zoek naar een Dual-SIM mogelijkheid voor je iPhone 4 of iPhone 4S? USBfever heeft er een oplossing voor gevonden.

De fabrikant heeft een speciale adapter vervaardigt waardoor er een duo-sim adapter aan de buitenkant van je iPhone kronkelt.

Het is misschien niet de elegantste oplossing en dat weet de fabrikant zelf ook wel. Daardoor levert deze bij de bestelling van een Dual-Sim adapter er een zwarte cover bij waardoor je de externe duo-sim adapter niet meer ziet.

Je kan niet beide sim-kaarten tegelijkertijd gebruiken maar door een eenvoudige instelling in de iPhone is het wel mogelijk om tussen beide SIM-kaarten te wisselen. Het wisselen tussen de SIM-kaarten neemt volgens de fabrikant zo’n 1 a 2 minuten in beslag om deze te detecteren.

De Dual-SIM kaart van USBfever is compatible met de iPhone 4 en de iPhone 4S en werkt met alle versies tot en met iOS 5.1

Meer informatie: USBfever


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten