Proficiat MacFan met jullie 100ste nummer

Geschreven door  | 24 april 2012 | Categorie: Apple nieuws

MacFanMacFan is het langst bestaande Nederlandse tijdschrift over Apple. Het tweemaandelijkse tijdschrift brengt deze week zijn 100ste nummer uit. Een ideaal moment om te vernieuwen dacht de redactie.

Dat hebben ze ook gedaan. Het logo is compleet opgefrist en heeft een modernere look gekregen. De inhoud van het tijdschrift is wat speelser geworden doordat er beter wordt omgegaan met de kolommen. Hierdoor is er meer ruimte voor afbeeldingen waarbij een artikel duidelijker wordt.

Niet enkel het tijdschrift is vernieuwd, ook de uitgever. Vanaf 1 mei draagt uitgeverij Divo het blad MacFan over aan de nieuwe uitgever Void Media.

Een abonnement op het tijdschrift MacFan kost 40,00 Euro voor 1 jaar.
Wij wensen MacFan heel veel succes met hun nieuwe start!

Meer informatie: MacFan.nl
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten