Review Kensington Protective Back Cover voor de iPad

Geschreven door  | 6 april 2012 | Categorie: iPad

Cover KensingtonVan Kensington kregen we een pakketje op onze redactie. We mochten de Kensington Protective Back Cover eens aan de tand voelen.

Deze cover biedt extra bescherming voor de iPad 2 en de nieuwe iPad. Bovendien is het mogelijk om met deze protector nog steeds gebruik te maken van de Smart Cover van Apple.

Op de verpakking staat jammer genoeg nog steeds enkel de iPad 2 vermeldt maar we kunnen gerust zeggen dat deze cover perfect past op de nieuwe iPad. Kensington heeft op hun website de nieuwe iPad al wel vermeldt.

We hebben al verschillende covers van andere merken in onze handen gehad en soms pasten deze niet optimaal met de laatste nieuwe iPad maar dat kunnen we niet zeggen van deze Kensington Cover. Alle uitsparingen komen perfect overeen.

Cover Kensington

Het voordeel van deze cover is uiteraard dat je iPad beschermt is tegen krassen. Maar het andere voordeel is dat je een betere grip krijgt op de iPad. Het vasthouden van de iPad blijft aangenaam met deze cover en je krijgt niet snel het gevoel dat deze uit je handen gaat glijden.

Kensington Cover

De cover is eenvoudig aan te brengen. De ultradunne rubberen hoes beschermt je iPad zo goed als volledig tegen krassen. Gans de cover beschermt de iPad, er zijn alleen uitsparingen gemaakt waar nodig.

Kensington Cover

Voor degene die hun iPad perfect willen beschermen en toch nog gebruik willen maken van de Smart Cover van Apple dan is deze protectieve back cover van Kensington zeker een aanrader. De cover is beschikbaar in een zwarte, witte of transparante uitvoering.

Cover Kensington

De Protective Back Cover heeft een richtprijs van 19,99 Euro

Meer informatie: Kensington
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten