Siri verkrijgt ‘zelfvernietiging functie’ in volgende generatie iPhone

Geschreven door  | 29 april 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

De makers van onderstaande video vinden duidelijk dat Apple nog een stap verder moet gaan om ongeoorloofd gebruik van de iPhone tegen te gaan. In de video wordt een concept iPhone 5 getoond waar driemaal een verkeerde toegangscode wordt ingevoerd. Vervolgens neemt Siri het over met haar zelfvernietigende krachten.

Wat denk jij? Is dit de functie die Apple moet inbouwen in de volgende generatie van de iPhone?

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten