Stubru app in een nieuw kleedje

Geschreven door  | 23 april 2012 | Categorie: iOS apps

Stubru appIn the Pocket steekt de mobiele app van Studio Brussel in een nieuw kleedje! Na het succes van de Music For Life app deed Studio Brussel nu ook beroep op het Gentse In the Pocket om de bestaande mobiele applicatie van de zender opnieuw te ontwikkelen en designen.

De belangrijkste en meest gebruikte features blijven aanwezig. Zo kan de luisteraar 24/7 live naar Stubru luisteren, de playlist checken, filmpjes bekijken en reageren op Facebook-­‐ en Twitter feeds. Nieuw in de app is dat je nu ook een kijkje kan nemen in de studio zelf.

De nieuwe applicatie springt er vooral uit wat betreft design & usability. De app is overzichtelijker en duidelijker geworden en heeft een aangename user interface. Ook op vlak van performantie en stabiliteit is de Stubru app top! De app wordt gratis aangeboden.

Download: Stubru app


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten