TomTom voor iOS krijgt update

Geschreven door  | 10 april 2012 | Categorie: iOS apps

TomTom voor iOSTomTom heeft hun navigatieprogramma’s voor de iPhone en iPad geüpdatet naar versie nummer 1.10.

De applicaties TomTom West-Europa, TomTom Benelux en TomTom Europa zijn voorzien van de laatste nieuwe bijgewerkte TomTom kaarten. Volgens TomTom verandert er gemiddeld op jaarbasis zo’n 15% van de wegen.

Als nieuwe functie is de toevoeging van het zoeken en navigeren via Facebook. TomTom kan nu je facebook evenementen raadplegen en de route erheen berekenen. Je bestemming en aankomsttijd kan je nu ook delen via facebook, twitter of email indien je dit wenst. Sociale netwerken nemen steeds een belangrijkere rol in de navigatieprogramma’s.

Verder heeft TomTom het vertrouwde app icoontje vervangen door een nieuwe.

Download:
TomTom Europa (89,99 Euro)
TomTom West-Europa (69,99 Euro)
TomTom Benelux (49,99 Euro)
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten