Zombies, Run! Ren voor je leven met de iPhone als gids

Geschreven door  | 29 april 2012 | Categorie: iOS apps

Zombies, Run!Hardlopen is iets wat we allemaal zouden moeten doen. Maar hebben we niet allemaal een duwtje in de rug nodig hiervoor? Zombies, Run! is de ideale app hiervoor.

In dit spel ben je runner nummer 5. De wereld is veroverd door zombies en honderden mensen rekenen op jou. Je missie is om onderdelen te verzamelen die ten goede komen om de menselijke beschaving op aarde te redden. Uiteraard zal je tijdens het hardlopen achterna gezeten worden door tal van zombies.

Tijdens het hardlopen krijg je de nodige instructies via de oordopjes. Geregeld hoor je de geluiden van de zombies die dichterbij komen. Het spel kan desgewenst je favoriete muziek in de achtergrond afspelen.

Zombies, Run! is een leuk spel waarbij je toch die extra stimulans krijgt om de deur uit te komen om te gaan sporten. 

Download: Zombies, Run! (5,99 Euro)


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten