Apple in gesprek met Belgacom?

Geschreven door  | 16 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

BelgacomVolgens Didier Bellens, CEO van Belgacom klopte Apple onlangs opnieuw aan bij Belgacom. De CEO vermoedt dat Apple absoluut wilt dat Belgacom hun producten verkoopt. Zo liet hij weten tijdens de voorstelling van het DigiWorld Yearbook 2012.

Maar Apple stelt veel te grote eisen over de verkoopsvoorwaarden. Hij wacht op een nieuw voorstel. Bellens is niet te spreken over de arrogantie van Apple. Met de lancering van de iPhone in 2007 liepen de gesprekken tussen Belgacom en Apple spaak. Apple zou toen de volledige marketingbudgetten hebben opgeëist. Iets waarmee Bellens zich niet kon vinden. Apple creëerde hierna een samenwerking voor de iPhone met Mobistar op.

Maar misschien zit het Apple dwars dat een bedrijf zoals Belgacom zijn klanten 4,99 Euro per maand durft aan te rekenen op het abonnement voor amper 50 MB per maand aan dataverbruik. Als Belgacom de Apple producten in de etalages gaat zetten horen daar uiteraard ook de ideale abonnementsformules bij.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten