Apple informeert buren over de nieuwe campus

Geschreven door  | 22 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple Campus 2Apple heeft dringend nood aan een nieuwe campus. Door het succes van hun producten zijn er uiteraard meer personeelsleden en deze hebben allemaal een werkplek nodig. Eerder was al geweten dat Apple verschillende gebouwen huurt in afwachting van de bouw van een nieuwe campus.

Steve Jobs had de bouwplannen van een nieuwe campus nog voorgesteld op 7 juni 2011 aan de Council van Cupertino. De campus bestaat uit een gebouw van 260.000 vierkante meter en er kunnen zo’n 13.000 medewerkers aan de slag.

De bouw van zo’n campus brengt veel werkzaamheden mee en vooral veel vragen voor de mensen die in de omgeving wonen. Apple heeft een folder samengesteld speciaal voor de buren met meer uitleg over de bouw van deze campus.

Apple Campus 2

Klik voor grotere afbeelding

In de folder maakt Apple duidelijk dat de campus die nu al aanwezig is op Cupertino niet zal verdwijnen. Deze nieuwe campus komt er als extra bij. De campus zal voorzien worden van 100% hernieuwbare energie.

In de folder zit een antwoordkaart waarbij de buren eventueel extra vragen kunnen stellen over deze nieuwe campus.

De stad Cupertino is nog steeds bezig met het beoordelen van de plannen voor deze nieuwe campus. Er wordt gekeken naar de impact voor het milieu, geluidsoverlast, verkeer,… Ook de buren zullen hierbij de mogelijkheid krijgen om commentaar te geven. Een beslissing wordt later dit jaar verwacht.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten