Apple ontwerper Jonathan Ive is geridderd

Geschreven door  | 25 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

jonathan iveHet Britse Koningshuis maakte begin dit jaar bekend dat Jonathan Ive was benoemd tot Knight Commander of the Most Excellent Order of the Britisch Empire. Maar de ceremonie moest nog plaatsvinden.

Dat is afgelopen woensdag 23 mei gebeurd in Buckingham Palace in Londen. Het was de Britse prinses Anne die de ontwerper van de iPhone, iPad, iMac en iPod tot ridder heeft geslagen.

Sir Jonathan Ive zoals hij zich vanaf nu mag noemen begon in 1992 bij Apple maar zijn werk werd door het toenmalige management als te revolutionair gevonden. Pas in 1996 toen Steve Jobs terugkeerde naar Apple kreeg Jonathon Ive de nodige steun om zijn creativiteit te ontplooien. Hij werd meteen de hoofdverantwoordelijke van het grafische team.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten