Bestanden van je computer op je iPhone zetten zou zo eenvoudig kunnen zijn

Geschreven door  | 3 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Als je geregeld eens documenten, foto’s, video’s,… op je iPhone wilt kopiëren dan zijn er tal van mogelijkheden om dit te realiseren. Meestal zal je dit via iTunes doen. Maar zou het niet eenvoudiger kunnen?

Ishac Bertran heeft een conceptvideo ontwikkelt waarin hij laat zien hoe het eventueel zou kunnen. Door je iPhone aan de zijkant van een MacBook te houden verschijnt er een cirkel waarin je de bestanden kunt slepen. Wat denk jij, is dit de ideale manier?


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten