Bijkomende 3 maanden gratis extra opslagruimte voor ex-MobileMe gebruikers

Geschreven door  | 6 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

MobileMe iCloudMobileMe gebruikers die de overstap naar iCloud hebben gedaan of dit in de komende dagen van plan zijn krijgen gratis 20GB extra opslagruimte.

Standaard biedt de iCloud 5GB gratis opslagruimte aan. De standaard opslagruimte zal voor de meeste voldoende zijn aangezien deze enkel wordt gebruikt voor email, documenten en back-ups. Indien je meer opslagruimte nodig hebt dan kan je voor 32 Euro per jaar 20GB extra krijgen. Grootverbruikers die hiermee nog niet genoeg hebben kunnen voor 80 Euro per jaar 50GB aan opslagruimte extra krijgen.

Oorspronkelijk gaf Apple aan gebruikers die de overgang van MobileMe naar de iCloud maakte 20GB aan opslagruimte extra als cadeau tot en met 30 juni 2012. Hierdoor kwam de totale opslagruimte voor de iCloud op 25GB. Na 30 juni 2012 worden deze gebruikers terug op de standaard opslagruimte van 5GB gezet, tenzij ze dit anders aangeven en betalen voor de extra opslagruimte.

Maar Apple heeft deze actie in alle stilte verlengt met 3 maanden. Ex-MobileMe gebruikers kunnen nu gratis tot 30 september genieten van deze 20GB extra aan opslagruimte voor de iCloud.

Apple trekt de stekker uit MobileMe op 30 juni 2012. Op 1 juli 2012 worden alle niet overgezette MobileMe accounts door Apple omgezet naar iCloud. Gebruikers die nog bestanden op hun iDisk hebben staan kunnen best voor die datum een back-up nemen van die bestanden aangezien iDisk niet meer bestaat in iCloud.

MobileMe gebruikers die de switch naar de iCloud willen maken kunnen terecht op de website van MobileMe.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten