Carrefour lanceert 2+1 gratis iTunes actie

Geschreven door  | 24 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Carrefour iTunes actieVandaag de dag kan je overal wel iTunes kaarten kopen. Met zo’n kaartje kan je een bepaald geldbedrag op je iTunes account zetten. Met de iTunes kaarten kun je dus app, muziek, films, boeken en alle andere iTunes inhoud kopen.

Carrefour lanceert een 2+1 gratis actie van woensdag 23 mei tot en met maandag 4 juni 2012. De iTunes kaarten zijn vooral populair bij de jongeren omdat ze meestal nog geen betaalkaart hebben gekoppeld aan hun iTunes account.

Wil je graag zo’n iTunes kaarten cadeau doen hou er dan wel rekening mee dat de iTunes kaarten landgebonden zijn. De iTunes kaarten die hier zijn gekocht zullen dus niet in Nederland werken.

Meer informatie: Carrefour
Tags: , ,

One Response to Carrefour lanceert 2+1 gratis iTunes actie

  1. Glenn.eu 25 mei 2012 at 00:15

    Beste actie dat ze jaarlijks herhalen, heb nergens ooit een betere korting tegen gekomen voor iTunes credits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten