CEO van Time Warner Cable kent AirPlay niet

Geschreven door  | 16 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Glenn BrittHet TV-landschap zoekt naar allerlei nieuwe middelen om de reclame inkomsten na de komst van de Digibox te verbeteren. Je zou dan op zijn minst denken dat ze goed op de hoogte zijn van de recente technologie, niet?

Glenn Britt, de CEO van Time Warner Cable loopt echter vandaag de dag met rode kaken rond. Zijn kennis is allesbehalve hoe het zou moeten. In een interview met de New York Times liet hij weten dat hij AirPlay niet kent.

Met AirPlay kun je het materiaal op je iOS-apparaat via de Apple TV draadloos streamen naar je HD-tv en luidsprekers. Of het display van je mobiele apparaat synchroon weergeven op het grote scherm. Vakantiefoto’s, films, de nieuwste games: met AirPlay en Apple TV tover je het allemaal op je televisie.

Maar deze technologie van Apple kent de CEO van één van de grootste Amerikaanse kabelbedrijven niet. In het interview liet hij weten dat hij het een uitdaging vindt om een goede manier te vinden waarop internet gebaseerde video’s op het scherm gebracht kunnen worden.

Op de vraag of hij dan AirPlay kent zegt hij dat hij niet zeker is wat AirPlay inhoudt. Toch benadrukt hij eventjes dat hij een Apple fanaat is.

Dan gaat hij nog verder waarbij hij zegt dat de Apple TV helemaal geen optie biedt om het internet materiaal op je TV te krijgen.

Vandaag willen wij op elk scherm zijn. Vandaag is het onhandig om de informatie van het internet op je TV te krijgen – Terwijl het niet zo moeilijk is om deze op uw iPad te krijgen. Het moeilijkste is de aansluiting, welke aansluitkabels heeft u nodig voor de verbinding, welk apparaat gebruik je? Dus de huidige Apple TV, het kleine ding, de hockey puck, helpt je niet om het internet materiaal op je TV te krijgen.

Wij vermoeden dat deze CEO de komende dagen een paar spoedcursussen gaat volgen. Voor zijn uitdaging bestaat er al lang een oplossing voor.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten