De Kiekeboes arriveren in de Apple App Store

Geschreven door  | 23 mei 2012 | Categorie: iOS apps

Het 132ste album van de Kiekeboes, ‘Alle eendjes’ wordt als applicatie aangeboden in de App Store. Digitale gebruikers krijgen de primeur aangezien het nog wachten is tot 13 juni op de papieren uitgave.

In de loop van 2012 breidt Standaard Uitgeverij haar platform uit met heel wat andere reeksen, en biedt ze de jeugdige lezers van vandaag strips aan op een leesplatform dat aansluit bij hun leefwereld.

Je kan het nieuwe strip van de kiekeboes niet alleen lezen maar je  kan hem ook als een filmstrip beleven. Alle dialogen werden immers ingesproken, er werd een soundtrack gecomponeerd en het verhaal bevat speciale animatietechnieken. De mogelijkheid om de strip te delen en te becommentariëren via e-mail, Facebook en Twitter is voorzien en bovendien zijn er verschillende links met het internet.

Download:
De Kiekeboes: Alle Eendjes HD (iPad – 4,99 Euro)
De Kiekeboes: Alle Eendjes (iPhone, iPod Touch – 3,99 Euro)


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten