Een reden te meer om enkel erkende Apple herstellers te gebruiken

Geschreven door  | 5 mei 2012 | Categorie: iPhone

Apple ZonnetjeWe kennen het allemaal wel eens. Hier en daar zie je goedkope herstellers die je batterij of cover van je oude iPhone voor een goed prijsje kunnen herstellen.

We stellen er ons meestal niet al te veel vragen bij en zijn best gelukkig dat we weinig geld kwijt zijn.

Maar zo’n herstellingen kunnen wel eens dramatische gevolgen hebben. Zo’n veroorzaakte een iPhone 4 op een vliegtuig in Australië voor serieus wat onrust.

De iPhone geraakte overhit en produceerde rook. Gelukkig was het vliegtuig net geland op de luchthaven van Sydney. Het Australian Transport Safety Bureau heeft een onderzoek uitgevoerd op deze iPhone en kwam tot de conclusie dat een slecht uitgevoerde herstelling de oorzaak was.

Een klein metalen schroefje was niet goed teruggeplaatst. De schroef veroorzaakte schade aan de batterij waardoor er een kortsluiting ontstond. Bovendien bleek dat de reparatie niet was uitgevoerd door een erkende Apple hersteller.

Slechte reparatie iPhone
Tags: , , ,

2 Responses to Een reden te meer om enkel erkende Apple herstellers te gebruiken

  1. Chak 25 juli 2015 at 06:02

    Geachte,
    Ik heb een iPad air mijn scherm is stuk ik heb appel verzekering ik heb contact opgenomen met mijn verzekering en die zeiden dat ik mijn iPad mag laten herstellen door een erkende appel reparateur ben ik dan op het juiste anders of niet,mijn vraag is of jullie met verzekeringen werken en hoe lang gaat de reparatie duren alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten