Is er een goedkopere MacBook Air op komst?

Geschreven door  | 7 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

MacBook AirVolgens Digitimes werkt Apple aan een goedkopere MacBook Air. De goedkoopste MacBook Air kost 979 Euro. Hiervoor verkrijg je de 11 inch versie met 64GB aan Flash geheugen.

Maar de concurrentie voor deze kleine laptops is groot. De MacBook Air’s zijn razend populair en dit is de concurrentie ook niet ontgaan. Acer heeft onlangs nog een prijsverlaging doorgevoerd in hun aanbod van ultrabooks.

Om gebruikers toch over te streep te halen om voor een MacBook Air te kiezen zou Apple van plan zijn om in het derde kwartaal van dit jaar een goedkopere MacBook Air te lanceren. Deze MacBook zou zo’n 150 Euro goedkoper moeten worden dan het huidige instapmodel.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten