Hoe groot is Apple ondertussen?

Geschreven door  | 29 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple CashApple is de laatste jaren sterk gegroeid. Veel landen zijn jaloers op het geldreserve dat Apple op de bank heeft staan. Als we ze vergelijken met de 20 grootste Amerikaanse bedrijven dan springt Apple er toch aanzienlijk uit.

Wist je trouwens dat wanneer je vanaf je geboorte elke dag 100 iPads koopt je er op je 82ste verjaardag 3 miljoen in bezit hebt? Dat is het aantal iPads dat Apple na amper 72 uur heeft verkocht bij de lancering van de Nieuwe iPad.

Bekijk de volledige infographic voor meer van deze vergelijkingen.

Just how big is Apple
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten