iTunes Festival 2012 laat Belgen in de steek

Geschreven door  | 19 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

iTunesNaar jaarlijkse gewoonte organiseert Apple in Londen het iTunes Festival. Een maand lang kan je elke dag genieten van gratis optredens van bekende artiesten. Apple wist artiesten zoals Usher, Norah Jones, Jack White en vele andere te strikken voor hun festival.

Dit jaar organiseert Apple het iTunes Festival in september in plaats van juli. Tickets kopen is niet mogelijk. Via een loting systeem kan je kaartjes winnen. Om hiervoor mee te doen moet je via de website of de iOS app van het iTunes Festival aangeven voor welke dag je een kaartje wilt winnen.

Om tickets te kunnen winnen moet je minstens 14 jaar oud zijn en in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland of Nederland wonen. Belgen zijn er dus aan voor de moeite.

Via de iOS applicatie die voorlopig nog niet te vinden is in de Belgische App Store zou het wel mogelijk zijn om de concerten mee te volgen.

Meer informatie: iTunes Festival 2012
Tags: , , , ,

One Response to iTunes Festival 2012 laat Belgen in de steek

  1. Pingback: Volg het iTunes festival live op de Apple TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten