Mobile Vikings mogen elke dag 1 uur gratis bellen naar andere Vikings

Geschreven door  | 9 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsMobile Vikings is een virtuele operator dat gebruik maakt van het netwerk van BASE. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen. Het beltarief is afhankelijk van het herlaadbedrag.

Mobile Vikings had beloofd dat wanneer er voor 30 juni 2012 100.000 Vikings gebruikers zijn, dat alle leden elke dag 1 uur gratis mogen bellen naar andere Vikings gebruikers. Die doelstelling lijkt zo goed als gehaald. Momenteel staat de teller op 99.413 leden.

Mobile Vikings neemt dus al de nodige voorbereidingen om de belofte waar te maken. Iedereen die een actieve bundel heeft voor 1 juni 2012 of herlaadt op die dag dan krijg je deze nieuwe extra bundel met 1 uur per dag gratis bellen naar andere Vikings gebruikers.

Het voordeel van gratis bellen is geldig van 1 juni 2012 tot en met 31 mei 2013. Deze gratis belbundel is telkens 1 maand geldig en vervalt samen met je sms- en databundel na 1 maand. Als je opnieuw herlaadt dan is deze gratis belbundel met de andere voordelen opnieuw geldig.

Na 31 mei 2013 verdwijnt deze gratis belbundel maar de virtuele operator heeft al laten weten dat ze dan gaan bekijken wat ze kunnen doen om aantrekkelijk te blijven met hun aanbod.

Word een Viking






Tags: , ,

2 Responses to Mobile Vikings mogen elke dag 1 uur gratis bellen naar andere Vikings

  1. Pingback: Proficiat Mobile Vikings met jullie 100.000 Vikings-leden

  2. Pingback: My Viking 2.1 in de App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten