Mountain Lion krijgt automatische app download functie

Geschreven door  | 22 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mountain Lion auto updateDe Mac App Store gaat een belangrijk onderdeel worden van het nieuwste besturingssysteem van Apple. De dag van vandaag kan je er al perfect gebruik van maken maar in de toekomst zal dat nog meer gebeuren.

Eerst en vooral is er de vorm van beveiliging. Doordat alle software die aanwezig is op de Mac App Store gecontroleerd is door Apple kan je er zeker van zijn dat deze veilig zijn. De nieuwe functie in Mountain Lion, Gatekeeper moet er ook voor zorgen dat je niet zomaar malafide software download en installeert.

Om de Mac App Store nog aantrekkelijker te maken werkt Apple aan de functie ‘Automatische downloads’. Deze functie kan je momenteel al terugvinden op iOS toestellen zoals de iPad, iPhone en iPod Touch.

Met andere woorden wanneer je in de toekomst in Mountain Lion via de Mac App Store een applicatie aanschaft op je Mac-computer dan zal deze automatisch ook geïnstalleerd worden op andere Mac-computers die met hetzelfde Mac App Store account zijn ingelogd. Uiteraard moeten al deze computers Mountain Lion draaien.

Met deze functie kan je je verschillende Mac-computers synchroon houden wat betreft de applicaties. Indien gewenst kan deze functie ook uitgeschakeld worden.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten